maandag 30 november 2009

Merry Christmas Mickey


Deze keer eens een hele andere kaart. Heb m'n borduurmachine er weer eens bijgepakt en deze Mickey geborduurd. Zag tijdens het borderen dat er bij de hulstblaadjes iets niet helemaal goed ging. Gelukkig is bij het gezicht en het boek wel alles goed gegaan. Maar ik vond het zonde om het plaatje niet te gebruiken. Ik vindt het altijd wel moeilijker om de kaart dan verder nog te versieren. Omdat het plaatje al zoveel plaats in neemt. Hoop dat jullie het ook een leuk idee vinden.

dinsdag 24 november 2009

Dear


Deze keer weer eens een kerstkaartje. Heb de rand rechts geponst. en de hoekjes van de tekening ook uitgeponst. Verder niet te veel poes-pas. Nog wel even sneeuwvlokken met een martha Stewart pons uitgeponst uit papier van de Action. Mooi holografisch papier kost maar € 1.00 per 10 vellen.

donderdag 12 november 2009

Winnie + ieoor kaartboekje


Deze keer een kaart gemaakt met aan de voorkant een Harmonica kaart. Binnen in heb ik een Kerstwens gezet en helemaal aan het einde binnenin zit ieoor nog verstopt. Wat betreft kleur ben ik volledig afgeweken van de Winnie de Poeh kleur.
Achter het harmonica kaartje heb ik een lintje geplakt. Op deze manier kun je het kaartje goed sluiten.

woensdag 11 november 2009

Pluto verhuisbericht

Weer eens een kaartje in opdracht. Voor iemand die ging verhuizen, er hoefde geen tekst bij. Maar ik vond het toch wel leuk om nog even een sleutel erbij te plakken. Het is weer eens wat anders dan de standaard verhuiskaartjes. Ik heb ook nog een hele leuke van Kwik, Kwek en Kwak die een boomhut aan het bouwen zijn. Deze zal ik binnenkort eens klaar maken.
De hoekjes zijn weer geponst met de hoekpons van Martha Stewart.

dinsdag 10 november 2009

pimboli skateboard



Vond dit beertje op internet. Had eerst niet in de gaten wie het was maar het is pimboli (geloof dat je het zo schrijft). Heb hem alleen wel een andere kleur gegeven dan het orgineel. Het design- papier is van Grapic45. De rand is uitgeponst met de hoek en randpons van Martha Stewart. Verder nog versiert met wat Rhinestones, deze zijn opgeplakt met de quicky glue pen. Beiden zijn te verkrijgen op http://www.glitteronline.nl/ . De kleuren van de Copic Markers zijn: E27-BG93-RV69-R39-R24-W4-W3-T1-YR24-W1-R29-E59-YR23-E25-YR31-E04-E19.

zondag 8 november 2009

Ho Ho Ho Have a Merry X-mas

Ben eens op het Internet gaan snuffelen naar kleurplaten. En heb hele leuke gevonden. deze heb ik in Adobe Illustrator omgezet naar een vector bestand (zodat je van die mooie strakke lijnen krijgt). En vervolgens uitgeprint op correspondentie papier. Na het inkleuren met Copic Markers heb ik voor de achtergrond de airbrush gebruikt. Op deze manier kreeg ik wat contrast tussen de baard en mijn achtergrond. De druppels en hartjes zijn Sticker Stones. (zelfplakkende steentjes). Ze zijn verkrijgbaar in onze Online Shop http://www.glitteronline.nl/



There is no day like a snow day

Digitaal stempelen is echt een oplossing. Werkt eigenlijk net zo goed als met echte stempelen. Tenminste in combinatie met de Copic Markers. Ik heb het ook getest met de Derwent potloden maar dan gaat de zwarte inkt vlekken. En ook met aquarellen gaat het niet goed. Misschien als je in het bezit bent van een laserprinter dat het dan wel werkt. Laat het me even weten als iemand dit getest heeft.

donderdag 5 november 2009

Pinquins Merry Christmas

Als ik eenmaal begin met dat poeder dan moet het overal op. Eerst met een klein stempeltje sterretjes met versamarker inkt. En dan weer poederen. De pinquins zijn deze keer digitale stempels. Deze heb ik op een leuke manier met elkaar gerangschikt. En vervolgens uitgeprint op correspondentiepapier van Blokker. Over de HP Inkt kan ik dan zonder problemen kleuren met mijn Copic Markers.

Snowy day's Frosty Nights

Ik deze keer eens met embossing poeder gewerkt. Eerst met versamark gestempeld en vervolgens embosingpoeder over. Even goed afkloppen. Daarna met mijn heattool verwarmt. Je zou het ook boven een broodrooster kunnen doen. Met een fohn is het niet aan te raden want dan blaas je al je poeder weg.

maandag 2 november 2009

Motivet Voetballer

Een leuk stoer kaartje met voetballer. Kon het toch niet laten om er een paar bloemen bij te plakken. Maar wel zo dat het niet te meisjesachtig zou worden.