zondag 24 januari 2010

Turtle van harte gefeliciteerd

Het is weer een tijdje geleden maar hier dan eindelijk weer een kaartje. Ik kwam het plaatje tegen op de site van www.karensdoodles.blogspot.com. Zij verkoopt digitale Stempels. Zoals jullie de laatste tijd al hebben gemerkt werk ik tegenwoordig heel veel met digitale stempels.
Had hem eigenlijk gekocht voor Valentijn. Maar toen vroeg iemand of ik een verjaardagskaart wilde maken met hartjes erbij. Tja en daar was deze wel heel geschikt voor.

zondag 3 januari 2010

Hugs with Dogs

De buren hadden een nieuw hondje. Echt een schatje hij heet Teddy. Is iets groter dan je hand. Daarom maar snel even een kaartje gemaakt. Hij is digitaal en komt van http://digitalpenciltoo.com/. Van de week beginnen mijn cursussen weer en ik denk dat er wel een aantal een aanval willen doen op mijn digitale plaatjes.

vrijdag 1 januari 2010

I want for ...

Als allereerst wens ik jullie een heel schitterend en goed Nieuw Jaar.
Ik heb nog net even gisteren op de valreep een kerstkaart gemaakt voor een tante van me. Ze was hier van de week en gaf me en stille hint dat ze toch wel graag zo'n mooie kaart wilde hebben. Kon het dus niet laten en heb deze gisteren dan ook nog even persoonlijk bij haar afgegeven.