zondag 28 februari 2010

Princess

Ons Buurmeisje werd 2 jaar. Heb daarom even snel deze kaart gemaakt. Totaal andere kleuren dan dat je van me gewend ben. Echt rose. Maar vond dat deze kaart wel heel goed bij haar paste.
Veronique van harte gefeliciteerd meid.

Feeling Sick

Ook nu weer een kaartje van Karin Doodles http://www.karensdoodles.blogspot.com/ Blijf het toch wel hele leuke ontwerpen vinden. Zoals jullie de laatste tijd wel hebben gemerkt werk ik bijna alleen nog maar met digitale stempels. De afdrukken zijn altijd scherp en ik kan zelf bepalen hoe groot ik ze wil hebben. Zelf druk ik ze wel af op mijn laserprinter. Je hebt dan geen problemen meer met vlekken van de inkt. Je kunt vaak al voor een redelijke prijs een laserprinter krijgen die alleen zwart afdrukt. Alleen de toners zijn weer vrij duur om aan te schaffen. Maar het duurt dan ook wel weer heeeeeeel lang voordat ze leeg zijn.

Easter

Hier is mijn eerste kaartje voor de pasen. Okee het kaartje hieronder is ook met konijntjes maar die had ik meer aangeschaft voor moederdag. Zoals je merkt staan er de laatste tijd geen teksten meer op de kaartjes. Dat komt een beetje omdat ik vaak nog niet weet waarvoor ik ze wil gaan gebruiken. En als men de kaartjes koopt dan krijgen de klanten een los tekstje mee naar keuze ze kunnen deze dan zelf op het kaartje erbij plakken. De eitjes liggen in Flowersoft. En de vlindertjes zijn van de nieuwe Martha Stewart ponsen/stempel. Ik heb de randjes afgewerkt met glitters van Kars. Al deze materialen zijn te verkrijgen bij
http://www.verfenbehangdietvorst.nl/hobby.php

Dear mum Rabbit

Heb deze keer eens hele lichte kleuren gebruikt. In plaats van dat ik gelijk geschaduwd heb met de betreffende kleur. Heb ik er voor gekozen om met de lichtste kleur steeds een beetje van de donkere kleur op mijn marker te nemen en op deze manier heb ik heel lichtjes wat schaduw aan gebracht. De kaart is ook zo gemaakt dat je hem rechtop open kan zetten. Door op het onderste gedeelte wat rhinestones te plakken www.glitteronline.nl (rhinestones zitten ook op de bloemetjes) blijft de kaart hier achter hangen. Heb natuurlijk wel de achterkant wat aan moeten passen hiervoor.

zondag 21 februari 2010

Muisjes met Zuurstok


Ik vond het wel leuk om weer eens met zwart/grijs en wit te werken. Veel mensen zijn bang om deze kleuren als kaart te gebruiken. Terwijl het juist zo'n mooi effect geeft. Heb er voor gekozen om de kleding met bruin tinten te bewerken anders zat er wel erg weinig kleur in het plaatje.



Muisje Pompoen

Eigenlijk was het een haloween muisje. Maar ik heb hem gewoon gebruikt voor een verjaardagskaart voor een oom van mij. Zij vinden mijn kaarten zo mooi dat zelfs de kerstkaarten in het zicht blijven. Alleen nu was de hond Maxime er mee van door gegaan en had de kerstkaart kapot gebeten. Heb beloofd dat ze volgend jaar gewoon weer een nieuwe krijgen.

Ja Zuster Nee Zuster

Even een paar kaarten achter elkaar. Ben namelijk even wat achterstand aan het inhalen. Weer een paar uur op internet aan het surfen geweest naar digitale stempels en kwam deze tegen op http://thegreetingfarm.com/ Ik had eerst niet in de gaten wat het waren. Maar nu wel het zijn Aapjes. Mijn Schoonouders waren beide jarig en heb toen snel even dit kaartje gemaakt. Zij kregen theaterkaartjes voor Ja Zuster Nee Zuster. Het plaatje had er wel niets mee te maken maar vond ze gewoon schattig


vrijdag 19 februari 2010

Vastenavond kaart met Prins

Yep de Carnaval is voorbij en ik kom met een carnavalskaart. Dit ontwerp heeft Wendy van Rooij ooit eens voor me gemaakt voor de vastenavendmokken die we toen te tijd verkochten. En ik vond het leuk om ze weer eens te gebruiken. Alleen wanneer ik ze op mijn laserprinter uitprint werden ze heel slecht van kwaliteit. Heb ze daarom maar op mijn Inktjetprinter uitgeprint. Dit betekende wel dat ik heel voorzichtig moest zijn met lijntje want anders gingen ze vlekken.



Happy birthday

Oei Oei. Ik schaam me gewoon. Het is alweer een hele tijd geleden dat ik er iets in heb gezet. Ik heb het op dit moment zo druk met mijn eigen onlineshop dat er van knutselen niet zo heel veel meer van komt. Heb toch nog even snel een kaartje gemaakt voor Opa zijn verjaardag en vond het wel leuk om deze 2 kinderen daarvoor te gebruiken. Is weer een digitale en komt van http://www.karensdoodles.blogspot.com/