vrijdag 16 april 2010

Puppy love

Sorry weer dot's. Het voordeel is dat je je achtergrond een beetje kunt opvullen en het geeft gelijk een heel leuk effect. Dit kaartje was eigenlijk bedoelt als een kaartje dat je aan een kado kan hangen. Maar hij viel toch nog wat groter uit. 10 bij 12 cm. Natuurlijk weer een digitale afdruk van Karen Doodles.


Fairy op paddestoel

Deze keer en langwerpig kaartje. is niet zo heel groot maar 10 cm hoog en 15 cm breed. En ook nu weer Dots. Heb de randjes bij de tekening met een pons afgerond.


Van Harte Beterschap Turtle

Ben op dit moment helemaal in to the dots. Heb vorige week een stempeltje besteld met een elfje. Hoop dat ik hem vandaag nog binnen krijg. En daar had de ontwerpster met dotjes de achtergrond bewerkt. Ben zelf gaan experimenteren en hier het resultaat.


dinsdag 6 april 2010

Happy birthday rabbit

Diana kwam van het weekend even 1 uurtje langs om een plaatje in te kleuren. Uiteindelijk is het 3 uur later een compleet kaartje geworden. Had een goede deal met haar man :). Zij een kaartje en ik met mijn metaaldetector s'middags met hem en zijn zoontje mee. Heb nog 2 muntjes gevonden een Zilver dubbeltje van Willen de III uit ± 1852 (sorry Tonny) en een Zelandia muntje uit 1689. Toch een muntje van zo'n 321 jaar oud. Mijn dag was weer helemaal goed.

Have a nice birthday

Heb van het weekend lekker even zitten knutselen. Deze keer weer eens een stempeltje van rubber okee clearstamps dan. Vond het zo'n scheetje. Heb in een word document een wolkje gemaakt, deze uitgeprint en vervolgens met mijn copic inkleurd. Wilde deze eigenlijk airbruschen maar had niet zo'n zin om het airbrush systeem te voorschijn te halen. De rand is weer geponst met een Martha stewart pons. Het achtergrond papier is van Magnolia.