woensdag 26 mei 2010

Janetta Proficiat

Kaartje gemaakt voor Janette. Had deze style gezien op de blog van Nicole. Ze had gewerkt met een transparante sheet. De bovenste rand is geponst met een Martha Stewart pons en vervolgens met dubbelzijdige tape vast gezet op de transparante sheet. Binnenin de kaart heb ik een cirkel geplakt die precies achter de voorste cirkel met tekening past. Je zit deze pas als je de kaart open maakt. Tekening is van Karin Doodles tea time

woensdag 19 mei 2010

Copic markers Rek

Ik had van een paar mensen een mailtje gekregen hoe ik mijn Copic markers opborg.
Nou gewoon op deze manier. Geintje. Ik heb bij xenos 2 houten cd rekken gekocht en deze gehalveerd. Vervolgens plankjes van mdf laten zagen en deze tussen de vakken gestoken. Op deze manier kan ik 6 verschillende kleuren elke keer plaatsen. Had zelfs nog plek over en hier heb ik mijn potloden, lijm, copic fijnliners, mesje etc. liggen. Dat wat ik vaak nodig heb.
De rekken heb ik vervolgens op een draaischijf gezet, zodat we met 4 cursisten heel gemakkelijk er gebruik van kunnen maken. Gewoon even draaien en je pakt zo de kleur die je nodig hebt.

Donker Elfje

Deze keer weer hetzelfde elfje gebruikt als kaartje hieronder. Alleen heb ik er voor gekozen om deze een getinte huid te geven en rasta haar. Het zijn allemaal weer digitale stempels. Deze zijn van Mo's digital http://digitalpenciltoo.com/. Bij haar en bij Karen doodles http://karensdoodles.blogspot.com/ haal ik veel digitale stempels. De roosjes heb ik met de airbrush en copic markers in kleur gespoten.


Kendra van Harte

Van het weekend ook nog een kaartje gemaakt voor Kendra. Zij werd 13. De buitenkant heb ik heel eenvoudig gehouden. De tekst uitgeprint op gekleurd papier en met nestabilities de omlijsting gemaakt. De binnenkant heb ik deze keer met diepte gemaakt. De elfjes die je hier in terug ziet die zie je ook op het kaartje dat ik hiervoor geplaatst heb. Alleen dan met een gipsen been. Binnen in vooral gewerkt met Martha Stewart ponsen: hekje, gras en bloemetjes.


dinsdag 18 mei 2010

Van Harte Beterschap Ann

Plaatje is van mo's digitaal. Heb deze wel een beetje bewerkt. Eerst in Photoshop het linkerbeentje verwijderd en daarna met potlood een gipsenbeen getekend. Deze vervolgens met fineliner van copic overgetrokken. Kaartje is namelijk voor een cursist van mij genaamd Ann. Zij is van de week van de trap komen vallen en heeft nu haar enkel en knie gebroken. Zit tot aan haar lies in het gips. Vond dit daarom wel heel orgineel . Hoop dat jij hem ook leuk vond Ann?


Lieve Okke

Dit kaartje heb ik in opdracht gemaakt. Voor een kindje dat met 18 maanden is overleden.
Ik wilde de kaart rustig houden, maar miste toch wat. Vandaar dat ik toch nog wat bloemen heb toegevoegd. Op het groene gedeelte rond het kindje heb ik Glitter gedaan. De vormen zijn uitgesneden met nestabilities en de 3e laag in het wit heb ik met de hand uitgeknipt.

Moederdag doosjes

Samen met onderstaande kaart heb ik deze 2 doosjes gemaakt voor Moederdag. In elk doosje zit nina ricci. Heb gebruik gemaakt van mijn scorpall. Deze is echt ideaal daarvoor. Ik heb zelf 2 scorpallen. Een met centimeters en 1 met inches. Wilde in eerste instantie de scorpall met inches verkopen. Maar veel voorbeelden kom je tegen uit Amerika en dan word er weer gewerkt met inches.
Deze doosjes heb ik zelf ontworpen op de scorpall met centimeters. Dekseltje kan open zodat ze het doosje niet wordt beschadigd. Heb ze rondom bewerkt met nestabilities.

Moederdag Kaart

Heb 2 plaatjes van Karen Doodles samen gevoegd tot een plaatje en de teksten voor oma en voor mama er los in gezet. Heb later nog een tekst gemaakt en deze met de airbrush bewerkt, maar was vergeten deze te fotograferen.

dinsdag 4 mei 2010

Spelen met mijnTrein




Ik weet nog niet waar ik hem voor ga gebruiken maar vond hem gewoon scheetig echt zo van dit is mijn trein. Zoals je merkt weer allemaal dots gebruikt. Het digitale stempeltje is trouwens van Mo's digital

Vandaag ben jij de koningin

Weer een leuke digi van Karen doodles. Ze heeft voor mij ook een tekening ontworpen die we op een tasje willen drukken voor onze onlineshop. We hebben ook een deal gemaakt dat ik haar tekeningen mag gebruiken voor mijn Glitterpatronen. Vind ik helemaal top :).
De kaart ga ik gebruiken voor moederdag. Er moet nog een tekst op komen. Vandaag met vandaag ben jij de koningin

kiekeboe hier ben ik


Vond dit zo'n leuk digitaal stempeltje van Dustin pike. Hij had weer 15 nieuwe uitgebracht. Heb ze gelijk maar even gekocht. De cirkels zijn met de Cuttlebug gestanzt uit nestabilies. Was weer een tijdje geleden dat ik ze had gebruikt. Eigenlijk best wel jammer want je kunt er zoveel leuks mee doen. Ik heb het lint met de airbrush op kleur gebracht