zaterdag 31 juli 2010

Sweatheart strawberry

And last but not least. Nog een digitale van mo's digital. Ik heb deze weer versierd met rhinestones die je kunt opplakken met een quicky glue pen of met een hot-fix applicator. Dit alles is te koop in onze online shop. www.glitteronline.nl
Nog even over een nieuwe aanwinst. Eind Augustus dan krijg ik de nieuwe Ecraft binnen. Dit is een plotter waarmee je papier kunt snijden in elke vorm die je wilt. Bij deze plotter wordt de Pro versie geleverd zodat je geheel je eigen patronen/vormpjes/teksten kunt maken. En wat vooral belangrijk is hij werkt ZONDER SNIJPLAAT. Vanaf nu geen probleem meer met stukjes die blijven plakken. :). Er passen zonder problemen grote scrapvellen in 30.5 cm bij.... kan wel tot 4-5 meter snijden. Ja echt meters, zolang als ik zelf wil. Minimaal is geloof ik 6 bij 7 cm.

Just for you

Had deze digitale stempel al een tijdje en volgens mij had ik hem al een keer gepost. De bloemen zijn gemaakt met de Cuttlebug en de stanzen van Crealies. Ik heb ondertussen 8 verschillende bloemen.

Blueberry Meisje

Deze keer een digital van Karen Doodles en weer eens een afgemaakt kaartje. De andere moet ik nog steeds verwerken. Heb nu ook de juiste zwarte Stempelinkt te pakken gekregen je kunt er hele mooi tekststempels mee stempelen die goed donker van kleur zijn.

Angel with Dog

Je raadt het zeker al weer een Digital van Mo's Digitals. Deze keer had ze er een gekleurd plaatje bij zitten heb hier goed naar gekeken en ben toen met mijn copics aan de slag gegaan en heb met 4 kleuren de haren gekleurd. Moet zeggen dat dit heel goed gelukt is. Op het oude printpapier dat ik gebruikte ging dit niet de kleuren gingen zoals ze dat noemen bloeden. Oftewel doorlopen en dan vooral buiten de lijntjes.

Kai in the Snow


Ook dit plaatje is een digitale stempel van Mo's Digital. Zij en Karen Doodles zijn voor mij toch wel mijn favorieten. Ik ga proberen om voortaan de kleuren erbij te fotograveren. Dan hebben jullie ook een idee welke kleuren je moet gebruiken. Ben ondertussen veranderd van Papiersoort waar ik de stempeltjes op print. Namelijk Clairefontaine DCP 190 grams. Dit papier had het voordeel dat ik gewoon kon printen op mijn kleurenprinter. Okee ik print dan wel alleen zwart maar het zwart was gewoon dieper. Vervolgens verwarm ik met mijn heattool even het plaatje en dan kan ik er zonder problemen met met Copic Markers op.

Even Like the Box

Hoi Allemaal
Het is weer een tijdje geleden dat ik heb gepost. Maar ik had het allemaal zo druk. Ik heb tussendoor nog wel stempeltjes gekleurd met copic markers maar ben er niet meer aan toe gekomen om er een kaart van te maken. Plaatje is van Mo's Digitals. Onderstaand de kleuren die ik heb gebruikt