vrijdag 31 december 2010

Doosje met rhinestones design Snowflake

En natuurlijk ook nog even het andere doosje. Op dezelfde manier bewerkt alleen nu met rhinedesign Snowflake. Van dit malletje heb ik niet alle gaatjes gebruikt. Op deze manier kun je toch met een kerstmalletje werken maar door wat gaatjes over te slaan ziet deze er niet uit als een sneeuwvlok.
Ben nu met nog iets heel leuks bezig een soort mini kastje met allemaal laatjes erin. helemaal gemaakt van papier.

Doosje met Rhinestones design Franse Lelie



Ik heb 2 doosje gemaakt met de silouette snijmachine. Heb deze vervolgens uitgesneden in witte cardstock. En toen ben ik lekker gaan sponzen met distress inkt. De randjes en het gehele deksel heb ik er mee behandeld. Ook de zijkanten van het designpapier en de bruine cardstock. Alles in elkaar gelijmt en voila dit is het eindresultaat.
Voordat ik het dekseltje in elkaar lijmde heb ik deze bewerkt met onze nieuwe rhinedesign mallen. Op de site kun je precies zien hoe het werkt. Ideaal geen gerommel meer met opplakken. www.glitteronline.nl

maandag 27 december 2010

Fabian

19 december hebben we er weer een achterbuurjongentje bij gekregen. En hij heet Fabian.
Mitzy, Bas, Bram en Vera van harte gefeliciteerd. Op deze kaart heb ik gewerkt met onze nieuwe mallen. Rhinedesign voor op kaarten. De malletjes zijn gemaakt van transparant plastic zodat je precies kunt zien waar je de steentjes wilt plaatsen. Geen gerommel meer om de steentjes op de juiste plek te krijgen. In mijn onlineshop www.glitteronline.nl kun je ze vinden. Hier staat ook gelijk een uitleg bij hoe te gebruiken.


Let is Snow

Zo nog even een laatste foto erbij. Zoals je ziet zijn de kaarten een beetje op dezelfde manier gemaakt als de vorige. Dat doe ik vaak als ik er een aantal achter elkaar maak. Hoef dan niet steeds weer kleuren uit te zoeken.

Have een sparkling new year

Stempel is van de Snoesje collectie. Eerst alles weer ingekleurd met mijn copic. Ook deze keer gekozen voor lichte kleuren. En daarna heb ik me uitgeleefd met Glitters van Sparkling

Kaylee Proficiat

Ja.... ik maak ook nog wel eens andere kaarten dan kerstkaarten. Deze keer een kaartje voor Kaylee, zij is 17 jaar geworden.

Happy New year



Ook nu weer een plaatje van whiff of joy. Heb deze qua kleuren een beetje hetzelfde gehouden als het echtpaartje ook qua opbouw

Happy 2011 echtpaar

Deze keer een plaatje van Wiff of joy. Zoals jullie ondertussen wel weten zet ik alle stempels om naar digitale prints. Daardoor kan ik de maat van het plaatje aanpassen. De kerstroosjes zijn weer geponst met de Nellie Snijder ponsen. Tekst is gemaakt met de robo craft/sillouette.

Best Wishes baby

Ik heb mijn craft robo weer ontdekt en heb er deze tekst op gemaakt best wishes. Eerst de tekst gemaakt en dan de outline. Snijden maar en plakken. Heb verder bij dit plaatje hele licht kleuren gebruikt.

maandag 20 december 2010

Toet Toet de Kersttrein

De kaarten lijken deze keer allemaal een beetje op elkaar. Dat komt omdat ik er een stuk of 10 tegelijk heb klaar gemaakt. En had niet zo heel veel zin om steeds van alles opnieuw erbij te pakken. Het plaatje is van Whiff of joy





Neusende Eskimos


Deze keer een plaatjes van als ik me niet vergis Mo's digital. Heb trouwens mijn Craft robo machine weer eens tevoorschijn gehaald. En een programma gedownload dat eigenlijk voor de Silouette snijmachine is. En wat blijkt het werkt met mijn Craft Robo. Dit programa is een stuk gemakkelijker. Je kunt als deze heb gedownload ook naar hun online shop. Hier kun je voor $0.99 patronen downloaden. Je zit dan niet zoals bij de cricut steeds vast aan hele cardridge's waar vaak maar een paar dingen opstaan die je echt wilt hebben. De tekst aan de zijkant heb ik trouwens gewoon zelf ontworpen.




Lets Go in the Snow


Hertje met vogels

Zoals jullie zien even een speurtje met kerstkaarten. Had ze allemaal al klaar. Maar mijn zoon had de computer opnieuw geïnstalleerd en daardoor ook de nieuwste programma's erop gezet.
Je snapt hem al, bijna in tranen want kon natuurlijk niet goed omgaan met deze programma's.
Wat een rot programma dacht ik dan, maar begin er nu een beetje aan te wennen.

Herby met kado



Weer eens eens een digitale van Karen Doodles. Herby with present. Vind haar plaatjes echt heel leuk. Heb ondertussen al ruim 1200 digi's. Dus volop keuze om verschillende kaarten met de kerst klaar te maken. Je zult zien dat ik toch soms nog naar dezelfde pak. Gewoon omdat ik zo lief vindt

Sneeuwpop Joy




Let it Snow, let it Snow was de tekst die ik er graag bij wilde zetten. Maar ik geloof dat we op dit moment wel genoeg sneeuw hebben. Van het weekend toch maar liefst 20 cm bij ons gevallen.

Zingende giraffe

Zingende Giraffe. Weet niet meer van wie deze afkomt Maar vond ze wel geinig. Heb natuurlijk weer ingekleurd met copic markers en met de ponzen van Nellie snijder de kerststerretjes gemaakt