zondag 30 januari 2011

Naamlabel

Heb een site gevonden van Marjan. En zij maakt in opdracht een eigen persoonlijke naamlabel voor je. Deze is digitaal en je kunt hem dan rechtstreeks op je basiskaart afdrukken. Ik heb hem zelf aan de achterkant midden onderaan staan. Het maakt je kaart gelijk wat persoonlijker. De kosten voor de mijne was slecht € 2.50 (dit bedrag is eenmalig) daarna kun je hem zelf verkleinen, vergroten en zo vaak afprinten als je zelf wilt. Wil je als ze je het voorbeeld heeft doorgemaild toch nog wat veranderingen hebben denk er dan aan dat je wat meer moet betalen. Heb nu al verschillende eigen labels bij haar laten maken en ben met allemaal bij de eerste keer al heel tevreden.

Cowgirl

Moest ook nog even een kaartje in opdracht maken voor iemand zijn verjaardag en en het mocht best wel een uitdagend kaartje zijn. Nou dan komen de plaatjes van KennyK daar wel heel goed voor in aanmerking. Hoop dat je tevreden bent Linda. Heb voor de tekst dezelfde verjaardagsstempel gebruikt als bij die voor mijn broer

Happy Birthday Marcel

Mijn broer(tje) werd 41. Oei Oei verraad ik toch een beetje mijn eigen leeftijd. :). Was eigenlijk een plaatje voor Valentijn. Maar vond dat duiveltje achter de stoel toch wel geinig voor hem.

woensdag 26 januari 2011

Lantaarn met snoepjes


Ben weer eens met mijn silouette aan de rommel gegaan en heb deze lantaarn uitgewerkt. Ik had een link gezien op de site van Nicole. Maar kan deze nu niet meer terug vinden. Heb een kant bewerkt met de rhinedesignmallen. En op de andere kant stond een ingekleurd stempeltje met copics. Ben alleen vergeten die kant te fotograveren. Het dekseltje kan eraf. Op deze manier kun je er wat indoen.

Cute Kitten by Kristen

Mijn boule maatje Kristen heeft deze keer een kaart gemaakt. Het was voor haar de eerste keer dat ze met copic in kleurde. Vind dat ze het heel goed heeft gedaan. Af en toe wat moeten smokkelen maar dat hoort erbij.

woensdag 5 januari 2011

Love is Beautiful

Love is beautiful. Hier is alweer het eerste valentijnskaartje van dit jaar. De stempel is van Whiff of joy en het hartvormig bloemetje is gemaakt met onze Rhinedesign mallen. De stempel heb ik natuurlijk weer omgezet naar een digitaal plaatje. Was een beetje aan het stoeien met de kleur die ik voor het haar wilde gebruiken. Ben uiteindelijk geƫindigd in een blauwe kleur. Vind dit wel heel apart.

zaterdag 1 januari 2011

Happy 2011 Waxine doosje

Als eerste wens ik jullie allemaal een heel goed 2011. Het was bij ons al vanaf s'morgens 05.00 uur tot vannacht behoorlijk knallen en veel vuurwerk. Was daardoor alleen zelf zo moe dat ik oordopjes had ingedaan (ja die van de vakantie, komen ze toch nog van pas) en ben gewoon in slaap gevallen. Heb nog wel even meegemaakt dat het nieuwe jaar begon( toen was er nog meer knallen) :). Maar ik was te moe/ lui om er voor uit mijn bed te komen.

Ik heb deze keer een kaart gemaakt met daarin verwerkt een doosje. Vanwege de feestdagen heb ik er voor gekozen om hier waxinelichtjes in te doen. Maar je kunt er natuurlijk alles in doen wat je zelf leuk vindt. De maat is zo uitgewerkt op de Silouette dat de kaart verstuurd kan worden in een brievenbusdoosje. Kost je wel 4-5 postzegels vanwege het gewicht. Maar het is een ware verrassing voor degene die het binnen krijgt.