zondag 24 juni 2012

Promarkers

Vrijdag mijn pakket binnen gekregen met 92 promarkers en gelijk ook 9 nibs erbij. ik wil de promarkers echt alleen gebruiken voor dunne smalle stukjes of om te schaduwen. Ben nu druk bezig met sparen om de navullingen van de Copic Sketch uit te breiden.

De kast heb ik gemaakt van een CD-box van Xenos hier zaten 9 vakken in. In elk vak heb ik vervolgens 2 plankjes geklemd zodat ik meer kleuren kan verwerken.Het bovenste schap is ook van een cd box en deze staat er los boven op. Anders werd het echt te zwaar om nog te tillen. Heb nu ondertussen ±340 copic sketch, 92 promarkers en 92 flexmarkers

zondag 17 juni 2012

Father, Daddy

Eindelijk alle 92 kleuren van de Flexmarkers binnen. Ben er gelijk mee aan de slag gegaan. Het was even zoeken naar de juiste kleuren. Maar vind hem goed gelukt.

Deze keer een uitgebreide beschrijving van de gebruikte kleuren erbij.

De stempel is een Digi van Mo Mannings.

De gebruikte flex kleuren zijn:

  • Huid: O837-O928-O719 en voor de wangen R438
  • Broekpak, pet: B234-c917-C919
  • Gereedschapszakken: O535-O837-O719
  • Gereedschap: IG04-IG10-XB
  • Hamer steel: R645-O535
  • Ondergrond bij de voeten: IG04-IG10
  • Schaduw rondom figuurtje: C429-C419
  • De boormachine heb ik gesneden met de Silhouette cameo en 3D opgeplakt.
  • De steentjes rond de tekening zijn ss6-10 en 16 rhinestones in de kleur Topaz

Kisses

Deze keer weer een digi van Mo Manning. Ik blijf ze toch wel erg mooi vinden haar tekeningen. Ben weer eens de bloemen in gekropen. Heb er zo veel van liggen maar heb een tijdje gehad dat ik ze niet meer gebruikte. Moet zeggen dat ze op deze kaart toch wel weer heel mooi staan.

Nog even een close-up van het digi stempeltje.De steentjes op de randen zijn weer rhinestones in ss6-10 en 16.

Quint

Even snel een kaartje gemaakt voor Quint. Ik was helemaal vergeten dat we daar een uurtje later naar toe moesten. Maar ondanks de haast toch nog goed gelukt.

Had wel al 2 knuffeltjes bedrukt. Eentje met zijn naam en Eentje met zijn geboorte data.

Op een rode paddestoel rood met witte.....

Heb alleen de foto van het plaatje hiervan. Ben zo dom geweest om geen foto te maken toen deze helemaal af was. Ook deze keer weer 3-D gekleurd en uitgeknipt

Hier kunnen jullie zien hoe de onderdelen geknipt zijn.

Aanvalluuuuh

Kaartje gemaakt voor een verjaardag. Vond het wel leuk om er wat lolie's bij te verpakken. Heb daarom nog een kleine Edwin op het zakje gemaakt. Als ik rubberen stempels binnen krijg dan stempel ik die gelijk en zet ze om in een digitale stempel. Op deze manier kan ik ze in elke grote uitprinten die ik maar wil.

Voordeel is dat ik brievenbusdoosje heb waar je zonder problemen iets hogere kaarten en of wat lekkers bij kunt stoppen. Ook waxine lichtjes passen er mooi in.

Early X-mas

Deze keer een doosje waar 2 waxine lichtjes in zitten verpakt in een zakje. Op het zakje heb ik een kaartje gemaakt voor de feestdagen.

Ik heb figuurtje vast geplakt op de deksel. Zo kun je het doosje toch zonder problemen openen.

Post-it met Bo Bear

Ik ben er dit jaar al vroeg bij met de kerstkaarten. Heb hier weer een doosje van gemaakt waar een post-it en een potloodje in zit. Is weer eens wat anders dan waxine lichtjes. De digi is van Bo Bear.

Hier kun je zien op welke maniet de delen zijn ingekleurd om het 3-D effect te krijgen. Na het inkleuren alles netjes uitgeknipt en met 3-D kit op elkaar gelijmt

Dancing in the Rain

Deze keer weer eens een kaartje in 3-D gemaakt. Is toch altijd weer leuk. Kost me soms alleen wel wat meer tijd maar het resultaat maar er wel zijn. Ik weet wel dat veel cursisten dit plaatje ook op deze manier hebben gebruikt.

Op de kleding en de paraplu heb ik stickels aangebracht om een beetje het effect van nat weer te geven.

Renate en Martijn

Deze kaart was voor een huwelijk. Binnenin was een doosje verwerkt met hier een post-it blokje. Je kunt de kaart zo openvouwen dat deze klemt achter het doosje. Ik heb de kaart uitgewerkt op mijn Silhouette Cameo. Dan weet ik zeker dat ik een recht doosje heb :)

Beauty

Beauty is van de zelfde ontwerper als Lovely. De schaduwen die er in verwerkt zitten zijn heel mooi. Zolang je maar met lichte kleuren hierop werkt blijven deze heel mooi zichtbaar.

Het plaatje naast de copic markers is wat wazig. Maar dat is niet zo erg. Ik fotografeer deze altijd mee zodat ik nog weet waar de stiften voor gebruikt zijn.

Lovely

Hoi allemaal het is een hele lange tijd geleden. Maar zoals jullie weten plaatste ik het laatste jaar mijn kaarten veel op facebook. Maar om het nu weer wat toegankelijker te maken voor iedereen ga ik toch weer mijn blog bij houden.
De gebruikte kleuren zijn op de onderste foto te zien.