maandag 9 augustus 2010

Let's hear the Music

Weer een Digitale print. Ik heb het Hekje er achter getekend. Natuurlijk niet uit de hand maar gewoon het hekje achter het plaatje gehouden en deze vervolgens tegen het raam geplakt en over getekend. Het probleem was dat de plaatjes niet transparant waren en dus dit een goede oplossing ervoor was.
Vond in eerste instantie het hekje te groen. Maar achteraf moet ik zeggen dat helemaal niet misstaat. Heb met mijn witte Gelpen nog even een stiksteekje op het zwarte rondom het plaatje gezet anders was het zo kaal.




Hieperdepiep

Ik ben op dit moment geloof ik een beetje aan het inhalen. Heb wat tijd over en gebruik deze om lekker te gaan zitten kleuren. Sorry het plaatje is weer van Mo's Digital en heb 2x dezelfde gebruikt alleen het 2e plaatje zit op zijn kop. Ben wel uitgegaan van dezelfde kleuren alleen heb ik er voor gekozen om het ene jongentjes qua kleding iets lichter te maken als de andere. Na het inkleuren heb ik met stempels de tekst er om heen gestempeld.


zondag 8 augustus 2010

Spannend

Deze kaart is gemaakt voor Janetta. Dat is mijn oude overbuurmeisje. Ze gaat naar de middelbare school en ik vond het wel leuk om daar een kaart voor te maken. De Digitale stempels zijn weer van Mo's Digital
Ik heb ze naast elkaar gezet. Want vond alleen het meisje zo kaal. Aan de kaart zelf heb ik niet te veel Poes-Pas gedaan. De tekst Spannend heb ik met stempeltje erop gezet en achter elkaar door laten lopen. Heb op dit moment meer dan 300 kleuren van de Copic Sketch en ook mijn navullingen ben ik al aardig aan het aanvullen. Heb nu hier in Nederland een onlineshop gevonden die de sketch voor een hele aardige prijs aanbiedt slechts 4.50 EUR. http://www.hobbycompleet.nl/ voor dit bedrag kan ik ze niet meer uit Duitsland laten overkomen. De verzendkosten vanuit Duitsland liggen altijd rond de 12.50 Eur en in Nederland betaal ik voor 5 stiften maar iets van 2.50 EUR.




Where is the Party

Kaartje is gemaakt voor mijn Nichtje Esra. Zij is vandaag 8 augustus jarig. Eigenlijk wilde ik hem opsturen. Want ze zijn op dit moment in Oostenrijk. Maar we gaan er zelf 12 Augustus ook naar toe en dan kunnen we de kaart net zo goed meenemen. Alles is natuurlijk weer ingekleurd met Copic sketch markers. Ik kan echt niet meer zonder deze stiften.
de plaatjes zijn van Mo's digital. Van deze serie heeft ze er 4. Er is nog een jongentje en dat ligt op zijn rug. Heb op het kaartje gezet waar is de Party. Vond deze plaatjes er wel leuk bij passen. Ze balen allemaal dat ze niet op het feestje kunnen zijn.




Goodluck


Deze kaart is speciaal gemaakt voor mijn (oude) overbuurvrouw. 2 Augustus heeft ze officieel de sleutel overhandigd aan mijn nieuwe overbuurman.

Als ik me niet vergis dan heeft zo'n 7-8 jaar bij ons aan de overkant gewoont met haar 2 dochters Janetta en Lisa. We hebben afgelopen maandag heerlijk met elkaar wezen Wokken als afscheid. Haar kinderen kwamen tussen de middag regelmatig bij mij eten. Lisa was vorig jaar al naar haar nieuwe school in Halsteren gegaan. En Janetta gaat dit jaar naar het Moller.
De 2 Paaltjes links en het paaltje rechts van het vogelhuisje heb ik ermet de hand bij getekend. Het meisje is met verhogingkjes opgeplakt.